OM MÆRKER


PHB Ethical Beauty (Pure. Handmade. British) er grundlagt i England og har verdens største udvalg af naturlige, vegansk og dyrevenlig certificeret skønhedsprodukter.
Produkterne er fri for barske kemikalier (Alkohol, Alkohol Denat. & Ethanol) og GMO ingredienser. De er dedikeret og passioneret omkring, at skabe de fineste etiske skønhedsprodukter, udelukkende ved at bruge de reneste naturlige, økologiske og øko certificeret skønhedsprodukter, der er bevist at være sikre, milde og effektive.  

PHB (Pure. Handmade. British) - PHBs ansigtspleje er alle håndlavede og kommer i serier til forskellige hudtyper, nemlig til følsom hud, tør hud og uren hud.

PHBs produkter er også Halal certificeret af "Halal Cosmetics Standards Agency UK - England", der er specialiserede i certificering af kosmetik og farmaceutiske produkter. Halal certificering garanterer at produkterne er fri for barske kemikalier (Alkohol, Alkohol Denat. & Ethanol) og GMO ingredienser. PHB Ethical Beauty er medlem af både PETA og Vegan Society (UK).

Surya Brasil er en 100% vegansk, naturlig og økologisk bæredygtig skønheds serie fra Brasilien. Surya Brasil er lidenskabeligt engageret i at skabe de bedste naturlige, økologiske og veganske livsstil produkter, der fremmer sundhed, velvære og bæredygtighed. Alle Surya Brasil produkter er fremstillet af bæredygtigt høstet ikke GMO ingredienser, vegansk certificeret, ECOCERT certificeret, glutenfri, og er aldrig testet på dyr. 100% giftfri da Surya Brasil produkter ikke indeholder parabener, petrolium, pesticider, propylen eller butylenglycoler, phthalater, sulfater, PEG, TEA, DEA, silikone, kunstige farvestoffer eller duftstoffer. 

Surya Brasil er medlem af både PETA, Vegan Action og partner med dyrerettigheds organisationer rundt omkring i verden.  

Beauty Without Cruelty er grundlagt i England. BWC opretholder en streng overholdelse, af 100% Cruelty Free og vegansk etik. 

BWC tilbyder en række af etisk kosmetik og bruger kun de fineste naturlige og cruelty free indgredienser. De viser omsorg for miljøet, ved at bruge genbrugsmaterialer og BWC produkter betragtes som nogle af de mest succesfulde til følsom hud, da de er allergivenlige og uden duft. Beauty Without Cruelty er medlem af både PETA og Vegan Society (UK).

Yaoh er grundlagt i England og er et 100% vegansk og cruelty free hamp selskab. Hamp kropspleje produkter er lavet med 100% certificeret hampfrø olie. De er 100% veganske og indeholder ikke syntetiske farvestoffer eller duftstoffer, indeholder heller ikke natriumlaurylsulfat sulfater, råolier, eller parabener. Yaoh er en af Storbritanniens førende etiske virksomheder, efter at have toppet det etiske "Consumer Magazine Best Buy" kategori 4 gange. Alle Yaoh økologiske hamp produkter er fri fra paraben, kemikalier, SLS og dyretestning. Yaoh produkter bærer Vegan Society UK logo.

Yaoh sponsorerer også Storbritaniens største  veganske arrangementer, herunder VegfestUK Brighton, VegfestUK Bristol and VegfestUK London.